Y Market

yritysten, tuotteiden ja palvelujen hakupalvelu

Eri yritysten sivustoja: ? . Yksittäisiä sivuja: ?.

...ja lisää tulee koko ajan.

  WEB      Tarjoukset, tuotteet ja palvelut   

 

  Näytä max. 10 ensimmäistä yritystä 

Jokerimerkki (*) hakee kaikki. "silkki*" kaikki silkki alkuiset.

Miinusmerkki (-) alussa tarkoittaa "ei saa sisältää" (esim. -villasu*).

Lisää tarjouksia, tuotteita ja palveluja hakupalveluun sähköpostilla
Lisää kotisivut WEB hakupalveluun sähköpostilla

     

     

Sähköposti & kotisivut

Mikäli tarvitset sähköpostiosoitteen tai kotisivut, voit tilata ne meiltä. Nämä eivät ole Y Marketin hakupalvelun näkökulmasta pakollisia. Voit lisätä tuotteitasi Y Market hakupalveluun myös ilman näitä.

     

Y Market sähköposti

Voit tilata Y Market sähköpostin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@y-market.fi. Ensimmäiset 3 kuukautta ovat ilmaisia, minkä jälkeen veloitamme 98 € / sähköposti / vuosi + 24% alv. Mikäli haluat sähköpostiosoitteen omalla verkkotunnuksella, voit tilata sellaisen myös helposti esim. vnetcon.com palvelusta.

   

Kotisivut

Y Market kotisivut ovat staattisia html sivuja ja niiden osoite on muotoa https://y-market/<yrityksen_hakemisto>. Kotisivut voit tehdä itse tai teettää haluamallasi taholla. Valmiit kotisivut voit toimittaa meille esim. zip tiedostossa, josta päivitämme sivut yrityksesi y-market kotisivuhakemistoon. Mikäli et tiedä, mistä sivut voisi saada, voit tilata niitä myös osoitteesta vnetcon.com. Kotisivujen päivitys maksaa 5 € / kerta + 24% alv.

Voit myös tilata niin sanotun "vakio paketin", joka sisältää yksinkertaisen yrityksen esittely sivun, tuotekategoriat sivun yläreunan navigonnissa (näitä klikkaamalla näytetään kategorian tuotteet) sekä yksinertaisen ostoskorin, josta tilauksen yhteydessä kerätään tilatut tuotteet ja lähetetään sähköposti sekä kauppiaalle, että asiakkaalle. Tässä ratkaisussa tuotteet ja kategoriat päivittyvät samalla kertaa, kun päivitä tuotteet Y Makret hakuun. "Vakio paketin" hinta on 100 € + alv 24%.