Y Market

yritysten, tuotteiden ja palvelujen hakupalvelu

Eri yritysten sivustoja: ? . Yksittäisiä sivuja: ?.

...ja lisää tulee koko ajan.

  WEB      Tarjoukset, tuotteet ja palvelut   

 

  Näytä max. 10 ensimmäistä yritystä 

Jokerimerkki (*) hakee kaikki. "silkki*" kaikki silkki alkuiset.

Miinusmerkki (-) alussa tarkoittaa "ei saa sisältää" (esim. -villasu*).

Lisää tarjouksia, tuotteita ja palveluja hakupalveluun sähköpostilla
Lisää kotisivut WEB hakupalveluun sähköpostilla

     

     

Yrityksen varmentaminen

  

     

Mitä tarkoittaa varmentaminen?

Koska emme voi luottaa siihen, että sähköpostin lähettäjä edustaa oikeasti yritystä, jonka y -tunnuksella tuotteita lisätään Y Market hakupalveluun, luokitellaan kaikki lisäykset lähtökohtaisesti "ei luotetuiksi" eli "Varmentamaton". Kun sähköpostin omistaja eli se, mistä sähköpostista tuotteita lisätään hakupalveluun on todentanut itsensä meille ja vakuuttanut, että hänellä on oikeus lisätä tuotteita käyttämänsä y -tunnuksen nimissä palveluun, merkitään tuotteet ja yritys järjestelmässä varmennetuksi.

   

Miten saan yritykseni ja tuotteeni varmennetuiksi?

Lähettämällä tuki@y-market.fi osoitteeseen y tunnuksen ja sähköpostiosoitteen, josta ko. tiedot tullaan Y Market hakupalveluun lähettämään. Tämän jälkeen lähetämme sinulle sähköistä allekirjoitusta varten vakuutus dokumentin, jossa vakuutat olevasi oikeutettu lisäämään tuotteita Y Market -hakupalveluun antamasi yrityksen puolesta. Sähköisen allekirjoituksen jälkeen lisäämme järjestelmään tiedon, että tästä sähköpostista ko. y tunnukselle lähetetyt tuotteet ovat varmistettuja.

Sähköisessä allekirjoituksessa käytämme Adoben palvelua. Koska palvelu ei ole ilmainen, veloitamme jokaisesta allekirjoituksesta 5 € / kerta + alv 24%. Näillä maksuilla katamme myös palvelun ylläpidosta aiheutuvia kuluja.

Sekä varmentamattomissa, että varmennetuissa sähköpostiosoitteissa pätee sama sääntö: Vain ensimmäisenä käytetystä sähköpostiosoitteesta voi lähettää päivityksiä ko. y-tunnukset tuote- ja palvelutietoihin.